...

گالری ما

اطلاعات تماس

قیمت عایق صوتی

جدیدترین قیمت عایق صوتی و آکوستیک⭐دیوار*سقف*کف

قیمت عایق صوتی دیوار، قیمت عایق صوتی سقف و قیمت عایق صوتی کف

 با یک تماس با کارشناسان و توضیح مشکل خود و نوع کاربری از آخرین قیمت عایق صوتی برای دیوارمشترک ، کف و سقف آپارتمان مناسب با پروژه اطلاعات لازم و کامل را به دست آورید زیرا هزینه اجرای عایق صدا به عوامل بسیاری از جمله نوع کاربری-میزان صدا- نوع صدا-نوع اسکلت-چگالی عایق -نوع برند -عایق نانو یا معمولی و… بستگی دارد که با یک مشاوره رایگان تلفنی بسیاری از سوالات ذهنی شما حل خواهد شد

آرامش نیز خریدنی است !

شرکت ایده پویان تنها واردکننده عایق های فوق پیشرفته isover فرانسه و ursa آلمان دارای تکنولوژی نانو الیاف و لایه ضد کوبش مجزا

چرا نباید خرید عایق صوتی برای ما هزینه اضافی حساب شود؟

امروزه مدل های متنوعی از عایق صوتی به بازار عرضه می‌ شود. شما با اطلاع از جدیدترین نرخ های عایق صوتی  و بودجه ای که برای این کار اختصاص داده اید می ‌توانید انواع عایق را برای فضاهای مسکونی، اداری و… سفارش دهید. سوالی که ممکن است ذهن بعضی از مخاطبان را به خود مشغول کند این است که چرا باید برای استفاده از عایق صوتی هزینه کنیم؟ در ادامه مطلب به این سوال پاسخ داده و اطلاعات مفیدی را درباره عایق‌ های صوتی ارائه می کنیم.

قیمت عایق صوتی دیوار

قیمت عایق آکوستیک مهمتر است یا کیفیت عایق آکوستیک؟

این شاید سوالی باشد که شما به دنبال پاسخ آن باشید و اگر حذف واقعی صداهای اذیت کننده دغدغه اصلی شما باشد در جواب باید بگوییم شما برای صداگیری باید اولویت را به کیفیت و بعد قیمت پنل آکوستیک دیوار  یا سقف بدهید و بسنجید که با توجه به نوع صدای مزاحم و نوع کاربری ساختمان چه عایقی از چه برندی و با چه میزان دسیبل صداگیری میتواند مشکل شما را حل کند و توصیه همیشگی کارشناسان این حوزه این است که اگر شما در حال حاظر مشکل پرداخت هزینه های یک عایق با کیفیت را دارید، چند ماه بعد یا چند سال بعد این کار را با بهترین کیفیت انجام دهید ولی زیر بارخرید و نصب عایق آکوستیک  قدیمی یا بی کیفیت ارزان نروید.

قیمت پنل آکوستیک دیوار یا قیمت فوم آکوستیک دیوار در یک فروشگاه برای مثال متری 600 هزار تومان است ولی نرخ پنل آکوستیک دیوار از یک برند دیگر و با مشخصات کیفی متفاوت در یک فروشگاه دیگر متری 900 هزار تومان است !!!

قیمت فوم آکوستیک دیوار برند lotoos متری 500/000 تومان

قیمت فوم آکوستیک دیوار برند sorti متری 660/000 تومان

قیمت فوم آکوستیک دیوار برند isover متری 1/200/000 تومان

قیمت فوم آکوستیک دیواربرند  ursa متری 1/300/000 تومان

اسم همه موارد بالا پنل آکوستیک دیوار است ولی قیمت ها و کیفیت ها متفاوت است و اینجاست که شما باید تصمیم بگیرید که آیا میخواید پول خود را هدر بدهید و بعدا پشیمان شوید یا میخواهید واقعا هزینه ای کنید که آرامش را به خود و خانواده خود هدیه دهید.

اگر هزینه آکوستیک کردن دیوار یا سقف و کف منزل خود با یک عایق با کیفیت را فعلا ندارید و تنها چیزی که در گوگل سرچ میکنید قیمت آکوستیک دیوار یا قیمت آکوستیک سقف میباشد توصیه ما به شما این است که حتی اگر ممکن است چند سال دست نگه دارید تا شرایط خرید شما فراهم شود و بتوانید عایقی با کیفیت و صداگیری فوق العاده نصب کنید و دچار ضرر مادی و روحی نگردید.

 

مزایای استفاده از عایق‌ های صوتی برای دیوار/سقف/کف ساختمان

صداهای نا متعارف اطراف ما چه در محل کار چه موقع استراحت در منزل  معضل بسیار مهمی است که تمامی کشورها در سرتاسر نقاط دنیا دغدغه مقابله با آن را دارند. استفاده از انواع عایق صوتی راهکاری موثر برای کاهش سر و صداهای مزاحم و برقراری آرامش است.

موارد زیر نشان می دهد که هزینه کردن بابت عایق های صوتی چه مزایایی را برای ما و همسایه ها به همراه دارد:

کاهش میزان صدای دیوار مشترک/کف/سقف با پرداخت هزینه عایق صدا

استفاده از عایق های صوتی و آکوستیک در فضاهای مختلف به نحو قابل ملاحظه‌ ای در کاهش صداهای خارجی و داخلی موثر است. عایق‌ های صوتی نقش بسزایی در جذب صداها و انتشار آنها دارند. بنابراین با استفاده از آنها می‌ توان انواع صداهای مزاحم را در فضا کاهش داد. به عنوان مثال بسیاری از ساختمان‌ ها در مناطق شلوغ و نزدیک به خیابان ها و جاده‌ ها بنا شده‌ اند. استفاده از عایق صوتی باعث می‌ شود صداهای خارجی در این فضاها کم شده و ساکنین آنها به آرامش برسند. همچنین با هزینه کردن برای اتاق خواب از آلودگی های صوتی روزمره خلاص میشوید.

متقاضیان می ‌توانند برای استعلام قیمت انواع محصولات و هزینه عایق صوتی دیوار منزل و قیمت عایق صوتی اتاق خواب با عرضه کننده عایق های صوتی ساختمان تماس بگیرند و از آخرین لیست قیمت عایق صوتی دیوار،دیوار مشترک، کف خانه و سقف روکار یا توکار آپارتمان مطلع شوند. البته در این مقاله جامع به قیمت تمامی محصولات صداگیر اشاره شده است

حفظ سلامت و افزایش تمرکز

زمانی که شما بودجه‌ ای را برای پرداخت هزینه عایق صوتی اتاق خواب یا پرداخت قیمت عایق صوتی کف اپارتمان در نظر می‌ گیرید در واقع به حفظ سلامت خود و دیگران کمک می ‌کنید. صداهای بلند، مزاحم و ناخواسته از جمله عواملی هستند که بر سلامت بدن اثر منفی می‌ گذارند. بسیاری از افراد به دلیل وجود آلودگی صوتی در محیط دچار استرس یا بالا رفتن فشار خون می ‌شوند. بروز اختلال در خواب هم از تاثیرات مخرب صداهای مزاحم است. عایق ‌های صوتی قادرند احتمال بروز چنین مشکلاتی را کاهش دهند.

افزایش تمرکز مزیت دیگری است که با نصبعایق صوتی برای دیوار یا سقف ساختمان و پرداخت آن می توانید از آن بهره‌ مند شوید. همان طور که می ‌دانید ایجاد سر و صدا در محیط باعث از بین رفتن تمرکز می ‌شود. در بسیاری از محیط ‌ها نیاز به شرایطی داریم تا در سکوت و آرامش به انجام امور مختلف مشغول شویم. برای مثال ادارات، محیط های آموزشی و… باید فضای آرامی داشته باشند تا بتوان فعالیت ‌های گوناگون را با تمرکز انجام داد و راندمان کاری را بهبود داد. استفاده از عایق ‌های صوتی مرغوب این نیاز را به خوبی تامین می ‌کند.

مراکز فروش عایق ‌های صوتی معتبر آمادگی دارند سوالات مشتریان در ارتباط با قیمت عایق صوتی روکار دیوار، قیمت صداگیر دیوار، قیمت عایق صوتی روکار سقف و… را در اسرع وقت پاسخ دهد.

حفظ حریم خصوصی؛ از مزایای پرداخت قیمت عایق صوتی

جلوگیری از انتقال صدا به داخل و خارج کمک شایانی به حفظ حریم خصوصی افراد می ‌کند. عایق ‌های صوتی محصولات بسیار مفیدی هستند که مانع از انتشار انواع صداهای آزاردهنده مثل صدای حرف زدن افراد می ‌شوند. این عایق ‌ها را می ‌توان در فضاهایی مثل اتاق‌ های منازل مسکونی، مراکز درمانی،مراکز تجاری، اتاق ‌های اداری، اتاق کنفرانس،اتاق جلسات،کارگاه ها و مکان های صنعتی مورد استفاده قرار داد.

حریم خصوصی مهمتر است یا قیمت آکوستیک؟

خرید و نصب عایق های ضد صوت در ساختمان میبایست جزو اولویت های بودجه بندی اصلی شما باشد تا یکبار برای همیشه از شر صداهای مزاحم خلاص شوید،زیرا طبق آمار،سالیانه تعداد بسیار زیادی شکایت در دادگستری ها و شوراهای حل اختلاف توسط ساکنین ساختمان ها ثبت میگردد که بعضی از آنها به علت درگیری های فیزیکی شدید خسارات جبران ناپذیری به یکدیگر وارد کرده اند و مشکلی که میشد با تدبیر و صرف هزینه معقول به سادگی حل شود میبایست با هدر دادن زمان بسیار طولانی در راهرو دادگاه ها به دنبال حل آن و پرداخت هزینه های بسیار بیشتر باشیم.

هزینه عایق صوتی دیوار اتاق خواب هزینه کردن برای آرامش است.

قیمت عایق صوتی خانه

کمک به حفظ محیط زیست با هزینه کردن برای آکوستیک کردن

ممکن است تصور کنید که خرید و پرداخت قیمت عایق صوتی روکار دیوار یا پرداخت هزینه و قیمت عایق صوتی سقف روکار تنها برای انسان‌ ها مزیت دارد. در این صورت باید یادآور شویم که رفع آلودگی‌ های صوتی برای محیط زیست بسیار مفید است. ایجاد صداهای مزاحم و بلند موضوعی است که حیات جانوران و گیاهان را با چالش روبرو کرده و اثرات ناخوشایندی بر آنها می ‌گذارد.

بنابراین استفاده از ‌عایق های صوتی باید برای صیانت از محیط زیست در دستور کار ساکنین آپارتمان قرار گیرد.

بهبود کیفیت صدا؛ مزیت هزینه کردن بابت قیمت عایق صوتی دیوار/سقف/کف آپارتمان

هزینه کردن برای خرید عایق صوتی باعث بهبود کیفیت صدا هم می‌ شود. این مساله در مکان ‌هایی مثل استودیو ضبط صدا، سالن کنسرت، سالن سینما ، سالن همایش ، دیوار مشترک،کارگاه های صنعتی،کارگاه های آموزشی،اتاق جلسات،شرکت ها،اداره جات و… حائز اهمیت است. نصب عایق های صوتی باعث می‌ شوند صداها کمتر با هم تداخل داشته و کیفیتشان بهبود پیدا کند.

صرفه جویی در هزینه‌ ها

برای رفع آلودگی صدا در اتاق خواب می ‌توان از یکسری سیستم ‌های ضد صوت استفاده کرد. این سیستم‌ ها دارای پیچیدگی بوده و باعث ایجاد هزینه می ‌شوند. عایق های صوتی با کاهش صداهای محیط قادرند هزینه ‌های مربوط به نصب و نگهداری چنین سیستم ‌هایی را کم کنند.

قیمت صداگیر دیوار به کیفیت فوم یا پنل صداگیر ،کاربری و برند ،چگالی و موارد دیگر بستگی دارد. و قیمت برخی از آنها به شرح زیر است:

قیمت صداگیر دیوار 1 سانت از متری 510/000 تومان تا 620/000 تومان است.

قیمت صداگیر دیوار 2 سانت از متری 730/000 تومان تا 840/000 تومان است.

قیمت فوم صداگیر دیوار 3 سانت از متری 840/000 تومان تا 950/000 تومان است.

قیمت عایق صداگیر دیوار 4 سانت از متری 950/000 تومان تا 1/130/000 تومان است.

قیمت عایق صداگیر دیوار 5 سانت از متری 1/200/000 تومان تا 1/600/000 تومان متغیر است.

اثرات مثبت استفاده از عایق صوتی در ساختمان ها

عایق ‌های صوتی عرضه شده به بازار در قسمت‌ های گوناگون یک ساختمان و اجزای آن قابل استفاده هستند. با خرید عایق صوتی می ‌توان صداهای ناخواسته و مضر را در فضاهایی مثل اتاق خواب، اتاق مطالعه، دیوار شرکت های اداری،سرویس بهداشتی و… کاهش داد. این محصولات دیوار ها، کف ‌ها،سقف ها، پنجره‌ ها، اتاق خواب ها و… را به نحو مطلوب عایق ‌بندی می ‌کنند. اما شاید این سوال پیش آید که عایق صوتی چگونه صداها را در قسمت‌ های مختلف ساختمان کم می کند؟ برای رسیدن به جواب این سوال لازم است با عایق ‌های صوتی مورد استفاده در ساختمان ‌ها آشنا شوید از جمله:

خرید و اجرای عایق صدا هزینه نیست بلکه تامین آرامش و آسایش خود و خانواده و جلوگیری از ایجاد تنش و درگیری در منزل و محل کار میباشد

صرف هزینه بابت پرداخت هزینه عایق صوتی دیوار مشترک می ‌تواند مانع از انتقال اصوات هوابرد و کوبشی شود. در چنین حالتی صداهایی مثل صدای صحبت کردن افراد، صدای تلویزیون همسایه ،صدای دویدن و… از بین خواهد رفت.

قیمت عایق صوتی دیوار مشترک:

قیمت عایق صوتی دیوار مشترک ضخامت 5 سانت برند اورسا متری 1580000 تومان.

قیمت عایق صوتی دیوار مشترک ضخامت 6 سانت برند اورسا متری 1860000 تومان.

قیمت عایق صوتی روکار دیوار مشترک ضخامت 5 سانت برند ایزوور متری 1390000 تومان.

قیمت عایق صداگیر دیوار مشترک ضخامت 6 سانت برند ایزوور متری 1670000 تومان.

قیمت عایق آکوستیک دیوار مشترک ضخامت 4 سانت برند چینی متری 1180000 تومان.

قیمت پنل آکوستیک دیوار مشترک ضخامت 3 سانت برند چینی متری 1040000 تومان.

به طور کلی هزینه کلی عایق صوتی دیوار مشترک روکار با احتساب نصب و اجرا و بسته به نوع و کاربرد عایق صدا از متری 1040000 تومان تا متری 1860000 تومان متغیر است.

خرید عایق صوتی برای اتاق خواب به قیمت آرامش شما تمام میشود.

قیمت عایق صوتی اتاق به عوامل زیادی بستگی دارد؟

صداهای مختلفی که همه ما در اطراف خود می‌ شنویم به کمک ارتعاشات به فضاهای گوناگون منتقل می ‌شوند. این ارتعاش ها قادرند از طریق هوا یا ماده انتقال پیدا کنند. هزینه عایق صوتی اتاق خواب یا به عبارت دیگر قیمت عایق آکوستیک اتاق خواب هزینه ای  است که شما پرداخت میکنید تا از انتقال صداهای مختلف به محیط اتاق یا فضاهای دیگر آپارتمان جلوگیری کنید و آرامش را به خود هدیه کنید. عایق ‌های صوتی از خواص آکوستیکی برخوردار هستند. بنابراین می ‌توانند ارتعاشات را جذب کرده، از بین ببرند یا میزان انتشار آنها را کم کنند و میزان استرس و تنش را بین همسایه ها کاهش دهند.

در حال حاضر مواد متنوعی جهت عایق ‌بندی فضاهای مختلف ساختمان به کار می ‌رود. به طور مثال برای عایق کردن محیط می ‌توان از فوم پلی یورتان پاششی، کاشی آکوستیک، انواع فلز سبک،نانو الیا ف ها، انواع سنگ طبیعی مثل سیلیکا و سنگ آهن، فایبرگلاس و… استفاده کرد. خواص آکوستیکی موجود در این مواد با یکدیگر فرق می ‌کند و برای استفاده از آنها باید به نوع نیاز‌ها و شرایط محیطی دقت داشت.

پرداخت هزیه های خرید عایق صوتی فرصت ارزشمندی را برای کاهش سر و صدا در مکان‌ های مختلف فراهم می‌ کند. عایق ‌های صوتی باکیفیت می ‌توانند صداهای اضافی و مزاحم را در انواع ساختمان‌ ها، وسایل نقلیه، واحدهای صنعتی،کارگاهی و… کم کنند. زمانی که در ساختمان هستیم انواع صداها از نقاط گوناگون مثل راهروها، اتاق‌ ها و… به گوش می ‌رسد. استفاده از عایق صوتی در کاهش این صداها از جمله در اتاق خواب بسیار موثر بوده و از بروز مشکلات مختلف برای ساکنین ساختمان جلوگیری می ‌کند.

هزینه کردن بابت پرداخت مبلغ عایق صوتی در واحدهای صنعتی هم اهمیت انکارناپذیری دارد. عایق کردن صدا در اینگونه مکان ‌ها جزو اقداماتی است که باید برای حفظ بهداشت و ایمنی صورت گیرد. بی توجهی به این مساله مهم نتایج زیان باری را به همراه دارد. وجود صداهای بسیار بلند در محیط کار سلامت پرسنل را تهدید کرده و حتی ممکن است به تجهیزات مورد استفاده هم آسیب بزند و راندمان کاری کارکنان را کاهش میدهد.

اتاق خواب جزو مهم‌ ترین قسمت‌ هایی است که باید در عایق ‌بندی ساختمان مسکونی مورد توجه قرار گیرد. همه ما بعد از انجام فعالیت‌ های مختلف در طول روز نیاز به فضای آرامی داریم تا با خیال راحت استراحت و تجدید قوا کنیم. استفاده از خدمات عایق ‌بندی دیوار اتاق خواب ، سقف و کف اتاق خواب این نیاز را پوشش می‌ دهد. و قیمت برخی از آنها به شرح زیر است:

قیمت عایق صوتی اتاق خواب با هزینه نصب از متری 1580000 تومان تا 1760000 تومان بسته به نوع کیفیت و برند متغیر است.

قیمت عایق صوتی دیوار اتاق خواب متری 1/580/000 تومان

قیمت عایق آکوستیک دیوار اتاق خواب متری 1/595/000 تومان

قیمت عایق صوتی سقف اتاق خواب متری 1/760/000 تومان

قیمت عایق آکوستیک سقف اتاق خواب متری 1/786/000 تومان

قیمت عایق صوتی کف اتاق خواب متری 690/000 تومان

هزینه عایق صوتی درب توجیه اقتصادی دارد؟

بله ،مقدار قابل توجهی از صداها از درب ‌های ورودی رد شده و به فضا راه پیدا می کنند. بنابراین برای کاهش میزان صدا در ساختمان باید این قسمت را هم عایق‌ بندی کرد.

قیمت عایق صوتی درب درجه یک هر طرف 6/000/000 تومان

قیمت عایق صوتی درب درجه دو هر طرف 5/300/000 تومان

قیمت عایق صوتی درب درجه سه هر طرف 4/800/000 تومان

قیمت عایق صوتی درب سرویس بهداشتی و حمام هر طرف 4/300/000 تومان

تعیین بودجه برای پرداخت هزینه عایق صوتی کف ساختمان هم به نوبه خود در رفع آلودگی صوتی و آرامش روانی ساکنان تاثیرگذار است. زمانی که کف ساختمان را عایق ‌بندی می ‌کنیم صداهای آزاردهنده و انواع کوبش ‌ها و ضربات به ساختمان مجاور منتقل نمی ‌شود.

قیمت عایق صوتی سقف اتاق خواب چقدر است؟

قیمت عایق آکوستیک سقف برند ursa متری 1760000 تومان با نصب.

قیمت عایق آکوستیک سقف برند isover متری 1686000 تومان با نصب.

قیمت آکوستیک سقف ترکیبی از یک لایه 4 سانتی برند ursa و یک لایه 12 میلیمتر isover ضد کوبش متری 2/560/000 تومان

قیمت عایق صداگیر سقف نیز از متری 1/300/000 تومان تا متری 1/600/000 تومان متغیر است.

قیمت عایق صداگیر سقف ضد هوابرد متری 1/300/000 تومان

قیمت عایق صداگیر سقف ضد کوبش متری 1/470/000 تومان

قیمت عایق صداگیر سقف دو منظوره 1/600/000 تومان

مبلغ عایق صوتی با توجه به چه عواملی مشخص می ‌شود؟

اگر مایلید ساختمان خود را عایق ‌بندی کنید باید از آخرین لیست قیمت عایق صوتی دیوار، سقف و کف ساختمان مسکونی یا اداری باخبر باشید. ارتباط با واحد فروش عایق های صوتی اطلاعات خوبی را در مورد قیمت عایق صوتی سقف، قیمت فوم آکوستیک، هزینه عایق صوتی پنجره (با پرده ضد صوت) و مواردی از این قبیل در اختیارتان قرار می ‌دهد. عایق ‌های صوتی با در نظر گرفتن عوامل مختلف قیمت گذاری و به بازار عرضه می ‌شوند. عوامل تاثیرگذار در این زمینه عبارتند از:

  • نوع کاربری عایق صدا
  • جنس و متریال عایق صدا
  • برند و کمپانی سازنده عایق صوت
  • چگالی و دانسیته عایق صوتی
  • ضریب جذب صوت عایق آکوستیک
  • ضریب انتقال حرارت عایق صداگیر
  • دامنه تحمل دمایی عایق ضد صوت
  •  ضد آب بودن عایق صوتی
  • غیر قابل اشتعال بودن در فضاهای با حرارت بالا
  • ضد کپک و رطوبت بودن در محیط های رطوبتی
  • قیمت عایق صوتی روکار دیوار:

  • قیمت عایق صوتی روکار دیوار معمولی متری 1/860/000 تومان

  • قیمت عایق صوتی دیوار روکار نانو متری 2/200/000 تومان

  • قیمت عایق صوتی روکار دیوار نانو الیاف متری 2/260/000 تومان

  • قیمت عایق صوتی روکار دیوار نانو الیاف مولتی متری 2/390/000 تومان

  • قیمت عایق صوتی دیوار روکار بسیار بیشتر از قیمت عایق صوتی توکار میباشد زیرا در نصب و اجرای عایق صوتی روکار دیوار،شما نیاز به نصب سازه نگهدارنده عایق و پنل نما نیز دارید و این امر باعث افزایش هزینه های خرید سازه و افزایش اجرت نصب عایق میگردد ولی اگر عایق صدا به صورت توکار توسط سازنده ساختمان در زمان ساخت اجرا گردد فقط پنل عایق به صورت پازل بین 2 تیغه دیوار قرار میگیرد و هزینه های جانبی دیگری ندارد ولی متاسفانه بیشتر سازنده ها از این امر امتناع میکنند و مشکلات بعدی آن برای خریدار آپارتمان پدید می آید.

قبل از پرداخت هزینه عایق صوتی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

امکان دارد زمانی بخواهید برای عایق‌ بندی فضای مورد نظر خود هزینه عایق صدا برای دیوار را پرداخت کنید. به صورت کلی قبل از خرید هر نوع عایق صوتی بهتر است ابتدا به یکسری نکات مهم دقت کنید. این نکات شامل موارد زیر می ‌شود:

قبل از پرداخت هزینه عایق صوتی نوع صداها را مشخص کنید.

قبل از آن که هر گونه اقدامی برای انتخاب محصول و پرداخت هزینه و پرداخت قیمت عایق صوتی دیوار،قیمت عایق صوتی سقف و  کف ساختمان انجام دهید لازم است نوع صداها و آلودگی ‌های صوتی محیط خود را مشخص کنید.

آلودگی ‌های صوتی ساختمان را می توان به دو نوع تقسیم بندی کرد: هوابرد و کوبه‌ ای. تفاوت این دو با یکدیگر به منشا و منبع آنها مربوط می ‌شود.

صدای هوابرد یا هوایی: صداهای مختلف قادرند از طریق هوا به ساختمان راه پیدا کنند. به طور مثال در بسیاری از مواقع صدا از در و پنجره‌ های باز به فضا منتقل می ‌شود مانند صدای مشاجره،صدای گفت و گو ،صدای موزیک

صدای ضربه ‌ای یا کوبه ‌ای: صداهای کوبه ‌ای یا کوبشی زمانی به فضا منتقل می‌ شوند که سازه یا اسکلت یک ساختمان به ارتعاش درآیند. مثلا قدم زدن یا دویدن شخص به روی کف ساختمان می ‌تواند باعث انتقال صدای کوبه ای از اسکلت ساخمان های ضعیف شود.

به جنس عایق صوتی در خرید دقت کنید

تولیدکنندگان عایق صوتی برای تهیه محصولات خود از مواد اولیه مختلفی استفاده می ‌کنند. ساختار بعضی از عایق ‌های صوتی به صورت سلول باز بوده و بعضی دیگر با ساختار سلول بسته تولید می ‌شوند. ناگفته نماند که مناسب ‌ترین آنها جهت عایق صدا در محیط ،ساختارهای سلول بسته است. تولیداتی که ساختار سلول باز دارند در اغلب اوقات برای فضای استودیو و استفاده از صدای آکوستیک به کار می ‌روند.

قیمت پنل آکوستیک دیوار:

قیمت پنل آکوستیک دیوار به عوامل متعددی از جمله کیفیت متریال،برند و کمپانی سازنده و تراکم آن بستگی دارد.یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در قیمت پنل آکوستیک دیوار  نوع کاربری و نصب آن میباشد بدین معنا که عایق های معمولی ارزان تر و عایق های صوتی پشت چسب دار یا چسبی دارای قیمت بالاتری میباشند و قیمت فوم آکوستیک دیوار بستگی به نوع  و خصوصیات صداگیری آن دارد ولی به طور معمول قیمت ها به شرح زیر است:

قیمت هر متر مربع پنل آکوستیک دیوار مینیمال 900/000 تومان تا 1/800/000 تومان است.

قیمت هر متر مربع پنل آکوستیک دیوار هرمی 960/000 تومان تا 1/870/000 تومان است.

قیمت هر متر مربع پنل آکوستیک شانه تخم مرغی 600/000 تومان تا 1/630/000 تومان است.

قیمت پنل آکوستیک دو رو صاف از متر مربعی 1000000 تومان تا 1300000 تومان است.

قیمت عایق صوتی چسبی:

قیمت عایق صوتی چسبی یا عایق صوتی پشت چسب دار با عایق آکوستیک چسبی بسیار متفاوت است ، زیرا عایق صوتی چسبی از رفت و آمد صدا بین دیوار ها جلوگیری میکند ولی عایق آکوستیک چسبی بیشتر از انعکاس صدا جلوگیری میکند و تاثیر چندانی در حذف صداهای بین دیوار مشترک ندارد و قیمت های آن به شرح زیر است:

قیمت عایق صوتی چسبی ایرانی گرید C متری400/000تومان تا 600/000 تومان است.

قیمت عایق صوتی چسبی چینی  گرید B متری 660/000 تومان تا 990/000 تومان است.

قیمت عایق صوتی چسبی تایوان گرید A متری 980/000 تومان تا 2/130/000 تومان است.

چگالی عایق صوتی را برای خرید در نظر بگیرید

میزان چگالی و گرید عایق صوتی یکی دیگر از نکاتی است که قبل از سفارش محصول و پرداخت هزینه عایق صوتی باید مورد توجه قرار دهید. عایقی که برای ساختمان تهیه می‌ کنید باید از چگالی استانداردی برخوردار بوده و حالت آکوستیک محصول به نحو مطلوب حفظ گردد. لازم به ذکر است هر چقدر عایق صدا چگالی بیشتری داشته باشد میزان نفوذ صدا در آن کمتر خواهد بود.در دنیای عایق های مدرن تمام آنها دارای گرید بندی منحصر به فرد می باشند که هر گرید مناسب یک نوع صدا ساخته شده است.

به مقاومت عایق در برابر رطوبت دقت کنید

بسیاری از محصولاتی که در بازار عایق صوتی به فروش می ‌رسد عایق رطوبت هم هستند. در این بین عایق ‌های الاستومری جزو تولیداتی هستند که توانایی مقاومت در برابر رطوبت را ندارند. فوم عایق پلی اتیلن هم از این نظر تا اندازه ‌ای به عایق الاستومری شباهت دارد. اگر در شهر هایی با رطوبت بالا مثل شمال کشور یا جنوب کشور زندگی میکنید برای انتخاب نوع عایق صوتی دقت کنید که ضد رطوبت باشد.

نحوه استفاده از عایق صوتی را مشخص کنید(دیوار-سقف-کف)

عایق های صوتی را می‌ توان به دو شکل استفاده کرد: روکار و توکار. بهترین روش برای عایق کردن ساختمان ‌های مسکونی آن است که از عایق ‌های توکار کمک بگیریم. برای انتخاب روکار یا توکار بودن عایق صوتی باید با توجه به نیازها و وضعیت موجود اقدام کرد.

 هزینه عایق صوتی را با توجه به جنس سقف ساختمان بپردازید

مشخص کردن جنس سقف یک ساختمان نکته دیگری است که قبل از صرف هزینه بابت عایق صوتی باید به آن دقت کنید. سقف ساختمان را می‌ توان از مواد مختلفی مثل چوب، بتن و… ساخت. میزان نفوذ پذیری صوتی این مواد با هم یکسان نیست. بتن به دلیل ویژگی ‌هایی که دارد پایین ‌ترین سطح از نفوذپذیری را به خود اختصاص داده است. اما در مقابل چوب بیشترین میزان نفوذپذیری صوتی را داراست. قبل از سفارش عایق صدا باید ابتدا جنس سقف را معلوم کرد و سپس محصولی متناسب با نیاز را از فروشنده درخواست نمود.

قیمت عایق صوتی روکار کف ساختمان

قیمت عایق صوتی روکار کف ساختمان معمولی از متری 160/000 تومان تا 560/000 تومان است.

قیمت عایق صوتی روکار کف آپارتمان نانو الیاف متری 630/000 تومان است.

قیمت عایق صوتی روکار کف نالو الیاف مولتی متری 690/000 تومان است.

قیمت عایق صوتی روکار کف نانو الیاف ضد کوبش متری 730/000 تومان است.

قیمت عایق صوتی توکار کف از متری 460/000 تومان تا 1/030/000 تومان متغیر است.

قیمت خرید عایق صوتی سقف روکار با مبلغ خرید عایق صوتی سقف توکار بسیار متفاوت است به این منظور که نوع کاربری و نصب در تایین قیمت عایق صدا بسیار تاثیرگذار است.همچنین به همین دلیل قیمت عایق صوتی روکار کف ساختمان با مبلغ پرداختی برای عایق صوتی توکار کف ساختمان بسیار متفاوت می باشد و عوامل بسیاری در این زمینه و قیمت گذاری عایق بندی صوتی آپارتمان نهایی نقش دارند.

قیمت عایق صوتی روکار سقف:

قیمت عایق صوتی سقف روکار ضخامت 4 سانتی متر از متری 1/200/000 تومان .

قیمت عایق صوتی سقف روکار ضخامت 5 سانتی متر از متری 1/380/000 تومان.

قیمت عایق صوتی روکار سقف ضخامت 6 سانتی متر از متری 1/490/000 تومان .

قیمت عایق صوتی سقف روکار نانو ضخامت 5 سانتی متر از متری 1/680/000 تومان.

قیمت عایق صوتی روکار سقف نانو الیاف ضد کوبش 5 سانتی متر از متری 1/730/000 تومان

 

در ادامه لیست قیمت برای خرید عایق صوتی دیوار ، کف و سقف آپارتمان را به تفکیک ضخامت آنالیز میکنیم:

لیست قیمت جامع  عایق های صوتی دیوار_سقف_کف

قیمت عایق صوتی کف

 

قیمت عایق صوتی سقف

 

 

قیمت عایق صوتی دیوار

 

 

ضخامت 12 میل 6300000 ریال

 

 

ضخامت 2 سانت 6600000 ریال

 

 

ضخامت 2 سانت 5600000 ریال

 

ضخامت 15 میل 6900000 ریال

 

 

ضخامت 3 سانت 8500000 ریال

 

 

ضخامت 3 سانت 7500000 ریال

 

 

ضخامت 18 میل 8300000 ریال

 

ضخامت 4 سانت 10800000 ریال

 

ضخامت 4 سانت 9800000 ریال

 

ضخامت 2 سانت 9600000 ریال

 

 

ضخامت 5 سانت 13000000 ریال

 

 

ضخامت 5 سانت 12000000 ریال

 

ضخامت 5/2 سانت 12500000 ریال

 

ضخامت 6 سانت 15300000 ریال

 

ضخامت 6 سانت 14300000 ریال

 

ضخامت 3 سانت 14300000 ریال

 

ضخامت 7 ساانت 17800000 ریال

 

ضخامت 7 ساانت 16800000 ریال

 

ضخامت 4 سانت 16600000 ریال

 

ضخامت 8 سانت 21800000 ریال

 

ضخامت 8 سانت 19800000 ریال

این تنها بخشی از قیمت ها و هزینه های خرید عایق صوتی میباشد و موارد متعددی در تعیین و یا تغییر آن تاثیر گذار می باشد.

ضمنا میتوانید برای مشاهده لیست هزینه های عایق صوتی دیوار ، سقف و کف ساختمان به سایت دیجی کالا ، سایت ترب و نی نی سایت نیز مراجعه فرمایید و این امر در مقایسه کیفیت صداگیری و نوع متریال بیسار به شما کمک خواهد کرد.

 

 

امتیاز شما
0 / 5 5 3

رتبه صفحه شما:

ایده پویان

نظرات (8)

  1. نازنین
    2024-08-14

    سلام قیمت عایق صوتی دیوار آپارتمان برای حدود ۱۲ مترمربع چقدر میشه؟متری چنده؟

    • ایده پویان
      2024-08-14

      قیمت عایق صوتی دیوار برای متراژ شما مترمربعی محاسبه نمیشه چون کوچکه و کنترات حساب میشه به عبارتی اگر تهران باشید عایق صوتی ursa با نصب 25,000,000 تومان در تاریخ(1403/5/20)

  2. نوربخش
    2024-11-29

    عایق کوبه ای برای صدای دویدن بچه میدونه مشکل مترو حل بکنه؟

    • ایده پویان
      2024-11-30

      سلام ،،بله عایق صدای ضد کوبش کف مشکل صدای دویدن را حل میکنه.

  3. مونا اناركي
    2024-11-30

    قيمت عايق صوتي ديوار شما تو همه شهر ها يكي هست يا فرق داره؟

    • ایده پویان
      2024-11-30

      قیمت تمام عایق های صدامون در تمام نمایندگی های خودمون یکی هست ولی اگر واسطه تهیه کنید قطعا قیمت بیشتره.

  4. Dr.sheykhi
    2024-12-01

    قیمت عایق صوتی دیوار شرکت فرق میکنه؟

    • ایده پویان
      2024-12-01

      بله فرق میکنه باید نوع کاربری شرکت ومیزان صدا مشخص بشه

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + ده =